atso@antakyatso.org.tr

Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı

5 Ağustos 2023

Başvuru Formu

İsveç Hükümeti’nden sağlanan fonlar ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından oluşturulan “Türkiye’de Deprem Sonrası Erken Toparlanma Programı” kapsamında Adana Sanayi Odası, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Islahiye Ticaret Odası, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Depremden Etkilenen İşverenlerin Desteklenmesi Hibe Programı yürütülmektedir. Programın amaç ve öncelikleri aşağıda yer almaktadır.

Programın Amacı: 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen illerden olan Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da depremlerden dolayı iş yeri zarar görmüş olan ve en fazla 10 çalışanı olan girişimci ve işverenlerin yeniden faaliyet göstermelerini sağlamak amacıyla desteklenmesi

Program Öncelikleri

Öncelik-1 Girişimci ve işverenlerin ekonomik faaliyetlere yeniden katılımlarının kolaylaştırılması ve yerel ekonomiye katkılarının yeniden tesis edilmesi yoluyla ekonomik büyüme ve gelişmenin desteklenmesi.

Öncelik-2 Kadınlara ait işletmelerin faaliyetlerine devam etmelerinin desteklenmesi.

Hibe Programı Başvuru Formuna girişler 4 Ağustos 2023'te başlayacak, 31 Ağustos 2023 saat 17:00'a kadar devam edecektir. Bu tarihler arasında projenize ait bilgilerin girişini online form üzerinden yapabilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Etiketler:

İndirilebilir Dökümanlar