Gateway Gaziantep Vize Başvuru Merkezi

Türkiye’de son yıllarda Avrupa Birliği üye ülkelerinin öncelik etmiş olduğu resmi vize başvuru merkezleri açılmaktadır. Firmamız VFS Global ve Gateway bu konuda Türkiye’de dokuz ayrı şehirde AB ülkelerinin resmi vize başvuru merkezlerini yürütmektedir.

Şu anda aşağıdaki ülkelerde hizmet vermekteyiz:

Gaziantep’te Bulgaristan, Malta, Avusturya pek yakında İspanya Antalya’da Yunanistan, pek yakında İsveç Bodrum’da Yunanistan Ankara’da İspanya, İsveç, Bulgaristan, Danimarka, İzlanda, Malta, Polonya Edirne’de Bulgaristan, Yunanistan İzmir’de Fransa, Bulgaristan, Yunanistan, Avusturya, Malta Bursa’da Bulgaristan, Avusturya, Malta pek yakında Yunanistan İstanbul’da Fransa, İspanya, İsveç, Danimarka, İzlanda, Malta, Polonya, Bulgaristan VFS Global ve Gateway Management Türkiye’de sayı olarak aynı anda en fazla ülkeye servis veren kuruluştur.

Gaziantep’te vize başvuru merkezimizde yapılan müracaatlar ile çok kıza zamanda Türk vatandaşlarının gerek Bulgaristan, Malta ve Avusturya’ya gerekse AB ülkelerine seyahatlerini kolaylaştırmasını ve ziyaret sayısını arttırmasını beklemekteyiz. Vize başvuru merkezimizde verilen vizeler ortalama 3 ila 5 gün içerisinde tamamlanmaktadır. Çok yakında diğer resmi servislerini verdiğimiz diğer Avrupa ülkelerinin de vize başvurularını Gaziantep’te başlatma gayretindeyiz. Tüm Antakya ve ilçeleri için seyahat edecek vatandaşları seyahat etmeleri için artık Gaziantep’teki vize merkezimize beklemekteyiz.

Gaziantep Vize Başvuru Merkezi’nin adresi:

İncilipınar Mahallesi, C nolu Sokak, Kaplama İş Merkezi Altı, Şehitkamil, Gaziantep

Gaziantep İçin Çağrı Merkezi Numaralarımız:

Bulgaristan : 0212 373 58 29 Austria : 0212 373 58 25 Malta 0212 231 4050

İlkay SATIR

Halkla İlişkiler ve İş Geliştirme Direktörü

Gateway Management Logistics Inc. Local Partner for VFS Global

İstanbul Adres ve Telefon:

Cumhuriyet Cad. Kök Apt. No:193/1 34373 Harbiye/İSTANBUL/TÜRKİYE

Tel: +90 (0) 212 232 01 02 Fax: +90 (0) 212 237 24 22